Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Audi Sport S/RS-modeller 


For Audi betyr racing å teste grenser og ta nye utfordringer med ekspertise og lidenskap helt til mål. Audi Sport-modellene er det ypperste fra Audi. Dette er sportslig kraftpakker som er alt annet enn kjedelig og kjøreopplevelser for alle sanser.

Les mer og ta kontakt om Audi Sport S/RS-modellene:
SQ8 e-tron-modellene | S e-tron GT | RS e-tron GT | RS e-tron GT performance | RS 3 Sportback | RS 4 Avant | RS 6 Avant-modellene | RS Q3-modellene | RS Q8

RS

 

Kontakt meg om Audi Sport S/RS-modellene for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Les disse her.

 

 

SQ8 e-tron

SQ8-modellene

De kraftige S-modellene som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk. Velg mellom SQ8 e-tron og SQ8 Sportback e-tron.

SQ8 e-tron fra kr 1 048 7001
SQ8 Sportback e-tron fra kr 1 087 9001

 

 

Nye S e-tron GT

Den nye Audi S e-tron GT er den kraftigste S-modellen fra Audi. Dette er en elektrisk gran turismo med lang rekkevidde, høy ladeeffekt og imponerende kjøredynamikk. Les mer om S e-tron GT.

Forventet startpris fra kr 1 355 0001

 

 

Nye RS e-tron GT

Vår fullelektriske sportsbil og toppmodell kommer nå med signifikante forbedringer både i rekkevidde, ytelser og teknologi. Den nye Audi RS e-tron GT er en elbil med innovativ og aerodynamisk design. Den har en romslig kupé og eksklusivt utstyr som sørger for høy komfort også på lange kjøreturer. Les mer om RS e-tron GT.

Forventet startpris fra kr 1 605 0001

 

 

6144_HAM audi_rs-modler_RS_performance.jpg

Nye RS e-tron GT perfomance

Den nye Audi RS e-tron GT performance: den første fullelektriske RS perfor- mance-modellen og den kraftigste produksjonsmodellen til nå – realisert i det vakreste Gran Turismo-designet. Les mer om RS e-tron GT perfomance.

Forventet startpris fra kr 1 755 0001

 

 

RS 3 SB

RS 3 Sportback

Med et kraftfull design og enestående kjøredynamikk er RS 3 Sportback en imponerende allrounder som imponerer på hver kjøretur. Innvendig imponerer den nye Audi RS 3 Sportback med kvalitetsmaterialer, førsteklasses håndverk og typisk RS-design. Les mer om RS 3 Sportback.

 

 

RS 4 Avant

RS 4 Avant

Audi RS 4 Avant har ytelsen til en sportsbil samtidig som den er en praktisk familiebil. Den markante RS-frontenmed Singleframe-grill, heksagonstruktur og påmonterte RS-deler gir RS 4 Avant et kraftfull utvendig design. Les mer om RS 4 Avant.

RS 4 Avant fra kr 1 241 5001

 

RS 6 Avant

RS 6 Avant-modellene

Audi RS 6 Avant er godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt. De er like sportslige som allsidige, har en markant og kraftfull utvendig design og den romslige kupeen er preget av høy kvalitet. Velg mellom RS 6 Avant og RS 6 Avant performance.

RS 6 Avant fra kr 1 885 4001
RS 6 Avant performance fra kr 1 948 9001

 

RS Q3

RS Q3-modellene

Audi RS Q3-modellene er en kraftfulle SUV-er med atletisk design og praktiske løsninger. Den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren og quattro firehjulsdrift garanterer mye moro bak rattet og gir en god grunn til å ta en omvei. Velg mellom RS Q3 og RS Q3 Sportback.

RS Q3 e-tron fra kr 1 058 6001
RS Q3 Sportback e-tron fra kr 1 074 0001

 

RS Q8

RS Q8

Audi RS Q8 er den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport. Brede hjulhus, særegen støtfangerdesign, bred sporvidde, RS-takkantspoiler og mange RS-spesifikke interiørelementer fremhever bilens sportslige utseende . Les mer om RS Q8.

RS Q8 fra kr 2 042 1001

 

Vet du at vi kan ta din gamle bil i innbytte?
Trygt, enkelt og stressfritt for deg > les mer her